Kvalitetssäkra ert företag - ISO 9001

Vi hjälper er att bygga, implementera och certifiera ert ledningssystem mot ISO 9001

Vill ni förbättra ert företags effektivitet, öka kundnöjdheten och stärka er marknadsposition?

ISO 9001-certifiering är lösningen!

Med vår hjälp kan ni kvalitetssäkra ert företag och uppnå internationell standard inom kvalitetsledning. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och stöd genom hela processen, från att analysera era nuvarande rutiner till att implementera förbättringar och säkerställa att ni uppfyller ISO 9001-kraven.

Våra erfarna konsulter arbetar tätt tillsammans med er för att skapa ett ledningssystem som passar just ert företag och era unika behov.
Investera i er framtid och låt oss hjälpa er att kvalitetssäkra ert företag mot ISO 9001. Ta steget mot en mer konkurrenskraftig och framgångsrik verksamhet.

Uppnå framgång med vår expertis

Letar ni efter en pålitlig partner som kan hjälpa dig att uppnå 9001-certifiering för ert företag? 

Vår expertis och erfarenhet gör oss till det perfekta valet för att guida er genom processen och säkerställa att ni når framgång.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret nedan så berättar vi mer.

Varför ska ni välja oss?
Här är några oslagbara skäl:

Beprövad expertis

Vårt team består av erfarna specialister inom 9001-certifiering. Vi har framgångsrikt hjälpt otaliga företag att uppnå sina certifieringsmål. Med vår djupa kunskap och förståelse för standardens krav kan vi skräddarsy en strategi som passar just ditt företag.

Skräddarsydda lösningar för din framgång

Vi förstår att varje företag är unikt och har sina egna utmaningar. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som anpassas efter dina specifika behov och mål. Vi tar oss tid att analysera din verksamhet noggrant och utvecklar en handlingsplan som garanterar att ni når era önskade resultat.

Resultatorienterad effektivitet

Vi är besatta av att leverera högsta kvalitet i allt vi gör. Vår effektiva och noggranna arbetsmetodik säkerställer att din 9001-certifiering hanteras smidigt och professionellt. Vi står vid din sida genom hela processen, från förberedelser till revision och certifiering, för att säkerställa att ni når era mål utan kompromisser.

Stöd som ni kan lita på

Att genomgå en 9001-certifiering kan vara överväldigande, men ni behöver inte kämpa ensamt. Vi är här för att ge er det stöd ni behöver genom hela resan. Vårt engagerade team finns tillgängligt för att besvara era frågor, ge professionell rådgivning och vägledning för att säkerställa er framgång.

Förmånligt pris & snabb process

Vi erbjuder den förmånligaste kostnaden på marknaden och vi är kända för att arbeta snabbt. 

Välj oss som er partner för 9001-certifieringar och låt oss hjälpa er att uppnå framgång. Kontakta oss idag för att få mer information om våra tjänster och hur vi kan stödja er på er resa mot certifiering. Tillsammans kan vi bygga en stark grund för er verksamhets framtid och skapa förtroende hos era kunder och intressenter.

Projektledning och Serviceavtal

Qbase har arbetat med att utveckla, implementera och underhålla ledningssystem inom olika standarder åt organisationer i över 10 års tid. Vår gedigna erfarenhet inom detta sträcker sig mellan branscher som vård & omsorg, IT, industri, lokalvård och bemanning för att nämna ett urval.

Vi leder och tar ansvar för projektet fram tills dess att ledningssystemet är certifierat. Vi arbetar enligt en väl beprövad projektmodell som säkerställer ett kostnadseffektivt införande och ett gott resultat.

I vårt arbete kombinerar vi vår kunskap om aktuella standarder med en praktisk erfarenhet av att leda och utveckla organisationer och affärer. Vår bakgrund ger oss kompetens och verktyg för att skapa ledningssystem för verkliga förbättringar.

Vi kan vara med från början till slut och hjälpa er att tolka, skapa och dokumentera arbetssätt som uppfyller kraven i aktuella standarder. När målen är identifierade så fortsätter vi att assistera i utveckling och förvaltning av systemen i enlighet med verksamhetens önskemål.

Vi säkerställer att systemet följer aktuella standarder, att det fungerar smidigt och är lättanvänt för medarbetarna.

Att dokumentera sitt ledningssystem underlättar arbetet internt och leder till effektivisering och ökad omsättning.

När projektet med implementering av ledningssystemet är avslutat och processer och rutiner är förankrade krävs det att ledningssystemet underhålls för att det ska leva vidare. Detta är ett arbete som ibland kolliderar med det operativa arbetet och därför erbjuder vi serviceavtal där vi tar på oss rollen som externt systemansvarig.

Vi tar då bland annat ansvar för:

  • Bevakning av gällande krav och samordning av aktiviteter för lagefterlevnad.
  • Kontakter med certifieringsorganet.
  • Genomförande av interna revisioner.
  • Uppdatering och granskning av dokument.
  • Samordning och genomförande av aktiviteter enligt årshjulet.

Erfarenhet, framgång, bli kund idag!