Vi hjälper er att vinna anbuden – arbetet utförs på plats hos er eller på distans!

Anbud

Behöver ni hjälp med era anbud?

Vi hjälper er att bli framgångsrika och vinna fler affärer genom att erbjuda stöd i varje steg i anbudsprocessen.

Vinn en offentlig upphandling

Offentliga myndigheter upphandlar för mellan 500 och 700 miljarder kronor årligen. Organisationer som själva skriver anbud utan extern kompetens hos erfarna anbudsskribenter vinner mellan 10-20% av de anbud de medverkar i. Hos oss är vinststatistiken 50-60% och ökar ständigt genom att vi utvärderar och förfinar vår process för varje enskild kund efter samtliga upphandlingar.

Att vinna en offentlig upphandling kräver resurser, tid och kompetens. Vi ger er möjlighet att få nya kunduppdrag och öka er omsättning genom vår anbudstjänst. Sedan bevakar anbudsförfrågningar och hittar rätt anbud som passar er verksamhet. Vi författar anbud och skapar nya affärsmöjligheter för er genom att vinna offentliga upphandlingar.

I ett första möte gör vi tillsammans upp en plan genom att gå igenom er affärsplan, era behov och framtida utvecklingsmöjligheter. Därefter sätter vi upp bevakning av offentliga upphandlingar och anbud via digitala tjänster för att sortera ut de anbud som kan gynna er verksamhet. Vi sammanställer och presenterar anbud för er kontinuerligt vecko- eller månadsvis och ni väljer själva ut de anbud som är intressanta. Vi författar anbuden åt er efter förfrågningsunderlag och kravspecifikation i upphandlingen. Efter varje avslutad upphandling gör vi en utvärdering för att följa upp och förbättra era vinstchanser för varje anbud. Vår anbudsverksamhet innefattar:

  • Aktiv bevakning och sökning av anbud
  • Sammanställning och analys av kravspecifikation
  • Författande av anbud
  • Utvärdering och uppföljning

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret nedan så berättar vi mer.

Vi håller vad vi lovar