Qbase Cybersecurity – Sårbarhetsanalys och åtgärder för säker IT-miljö

IT-säkerhet

Våra specialister inom IT-säkerhet kan hjälpa er att skapa en säker IT-miljö som minskar riskerna för olika hot. Våra tjänster omfattar bland annat sårbarhetsanalys, penetrationstester och kodgranskning.

Qbase Cybersecurity

Qbase Cybersecurity är en tjänst som hjälper er organisation att säkerställa en säker IT-miljö. Genom en djupgående sårbarhetsanalys och förslag praktiska åtgärder hjälper vi våra kunder till en tryggare tillvaro.

Vi lever i en alltmer digitaliserad värld vilket innebär att vårt beroende av en säker och fungerande IT-miljö växer. Risken med olika cyberhot ökar i takt med digitaliseringen, samtidigt som lagar och förordningar ställer högre krav på hur vi hanterar vår data.

Applikationssäkerhet

Låt våra experter hitta och åtgärda säkerhetsproblem i era applikationer inklusive webb-, mobil- och molnprogram.

Ingen programvara är osårbar, men det finns sätt att minska dess sårbarhet. Vi erbjuder säkerhetsgranskning av kod samt penetrationstester av era applikationer för att göra er applikation så säker som möjligt.

Penetrationstester

Vi genomför olika typer av penetrationstester för att undersöka er organisations infrastruktur, system, applikationer och förmåga till organisatoriskt försvar och avslöjar därmed eventuella befintliga säkerhetsproblem innan till exempel hackare kan utnyttja dem.

Ett bra sätt att avslöja hur hackare kan komma åt ditt nätverk är att låta penetrationstestsexperterna köra en kontrollerad attacksimulering.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret nedan så berättar vi mer.

Vi håller vad vi lovar