IT-säkerhet

 • Hem /
 • IT-säkerhet

Våra specialister inom IT-säkerhet kan hjälpa er att skapa en säker IT-miljö som minskar riskerna för olika hot. Våra tjänster omfattar bland annat sårbarhetsanalys, penetrationstester och kodgranskning.

Qbase Cybersecurity – Sårbarhetsanalys och åtgärder för en säker IT-miljö

Qbase Cybersecurity är en tjänst som hjälper din organisationer att säkerställa en säker IT-miljö. Genom en djupgående sårbarhetsanalys och förslag praktiska åtgärder hjälper vi våra kunder till en tryggare tillvaro.

Vi lever i en alltmer digitaliserad värld vilket innebär att vårt beroende av en säker och fungerande IT-miljö växer. Risken med olika cyberhot ökar i takt med digitaliseringen, samtidigt som lagar och förordningar ställer högre krav på hur vi hanterar vår data.

Applikationssäkerhet

Låt våra experter hitta och åtgärda säkerhetsproblem i dina applikationer inklusive webb-, mobil- och molnprogram.

Ingen programvara är osårbar, men det finns sätt att minska dess sårbarhet. Vi erbjuder säkerhetsgranskning av kod samt penetrationstester av era applikationer för att göra er applikation så säker som möjligt.

Penetrationstester

Vi genomför olika typer av penetrationstester för att undersöka din organisations infrastruktur, system, applikationer och förmåga till organisatoriskt försvar och avslöjar därmed eventuella befintliga säkerhetsproblem innan till exempel hackare kan utnyttja dem.

Ett bra sätt att avslöja hur hackare kan komma åt ditt nätverk är att låta penetrationstestsexperterna köra en kontrollerad attacksimulering.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret nedan så berättar vi mer.


      Läs våra policys här

  Du vet väl om att vi även implementerar ledningssystem för informationssäkerhet enligt ISO 27001?

  Vi erbjuder projekt där vi skapar och implementerar den dokumentation som krävs samt skapar en effektiv arbetsprocess för att efterleva ISO 27001.


  Om oss

  Qbase startade år 2014 som ett konsultföretag med fokus på implementering av ledningssystem. Alla kunder som vi startade samarbeten med under det första året har vi kvar än idag. Vår verksamhet har vuxit både till antalet kunder och till deras utökade behov av tjänster. Idag är Qbase ett företag som arbetar med ledningssystem, lagefterlevnad, anbud, IT-säkerhet och utbildning. Vi är baserade i Stockholm och verkar över hela landet med goda samarbeten på distans.

  Qbase Ab

  Besöksadress:
  Björnstigen 30
  170 72 Solna

  Email:
  info@qbase.se