Ny ISO standard för arbetsmiljöarbete – ISO 45001

  • Hem /
  • Nyheter /
  • Ny ISO standard för arbetsmiljöarbete – ISO 45001

Ny ISO standard för arbetsmiljöarbete – ISO 45001

Den 12 mars tillkännagav internationella standardiseringsorganisationen (ISO) den nya standarden för systematiskt arbetsmiljöarbete.

ISO 45001:2018 är en certifieringsstandard och den första gemensamma ISO-standarden för arbetsmiljö och säkerhet. Genom den nya standarden vill man minska olyckor och sjukdomar relaterade till arbetet.

Standarden ställer högre krav på deltagande från både medarbetare och ledning. Den följer också samma struktur som andra standarder från ISO.

Det innebär en enkel övergång, om företaget redan använder till exempel ISO 9001.
Kontakta oss om ni är redo att införa ISO 45001 på ert företag och behöver hjälp med att orientera er i den nya standarden. 


2020-01-10


Om oss

Qbase startade år 2014 som ett konsultföretag med fokus på implementering av ledningssystem. Alla kunder som vi startade samarbeten med under det första året har vi kvar än idag. Vår verksamhet har vuxit både till antalet kunder och till deras utökade behov av tjänster. Idag är Qbase ett företag som arbetar med ledningssystem, lagefterlevnad, anbud, IT-säkerhet och utbildning. Vi är baserade i Stockholm och verkar över hela landet med goda samarbeten på distans.

Qbase Ab

Besöksadress:
Björnstigen 30
170 72 Solna

Email:
info@qbase.se