Applikationssäkerhet

Applikationssäkerhet

Låt våra experter hitta och åtgärda säkerhetsproblem i era webb-, mobil- och molnprogram.

Ingen programvara är osårbar, men det finns sätt att minska dess sårbarhet: att koda med säkerhet i åtanke och köra regelbundna applikationssäkerhetsbedömningar samt penetrationstester.

Alla våra kodgranskningar, applikationssäkerhetsbedömningar och penetrationstester utförs manuellt av erfarna och certifierade penetrationstestare. Även om vi tillämpar rimliga mängder automatisering värdesätter vi mänsklig intelligens, experters intuition och djupgående manuell analys framför enbart automatiska scanners och analyser. Våra tjänster minskar riskerna för ransomware, dataintrång och driftstopp.

Tjänster inom applikationssäkerhet

Applikationsinriktad Penetrationstest
Kontrollerar din programvara för sårbarheter som hackare kan utnyttja. Säkerhetsfel kan bland annat göra att cyberbrottslingar kan stjäla dina kunders konfidentiella data, begå ekonomiskt bedrägeri eller förstöra din organisation helt. Kontrollera din säkerhetsstatus och förhindra säkerhetshoten.

Kodgranskning med säkerhetsfokus
Genom vår kodgranskning hittar vi sårbarheter ni annars skulle ha missat. Dessa säkerhetsbuggar tar mycket längre tid att hitta utan tillgång till källkoden. Den manuella granskningen av högriskfunktioner ger effektivitet till säkerhetsbedömningen. Få en fullständig och tydlig bild av din applikations attackyta.


Fördelar med våra applikationssäkerhetstjänster:

 • Ni uppfyller lagkrav och andra krav från intressenter
 • Ni hittar och kan åtgärda säkerhetsbuggar i program
 • Minskar risken för dataintrång
 • Mäter effektiviteten av investeringar i programvarusäkerhet

Att genomgå våra applikationssäkerhetstjänster innebär även att ni får:

 • Rapport med resultat efter att bedömningen är klar
 • Tydliga rekommendationer om hur du åtgärdar sårbarheterna
 • Sårbarhetsbevis, beskrivningar och steg för att åtgärda problemen

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret nedan så berättar vi mer.


      Läs våra policys här

  Du vet väl om att vi även implementerar ledningssystem för informationssäkerhet enligt ISO 27001?

  Vi erbjuder projekt där vi skapar och implementerar den dokumentation som krävs samt skapar en effektiv arbetsprocess för att efterleva ISO 27001.


  Om oss

  Qbase startade år 2014 som ett konsultföretag med fokus på implementering av ledningssystem. Alla kunder som vi startade samarbeten med under det första året har vi kvar än idag. Vår verksamhet har vuxit både till antalet kunder och till deras utökade behov av tjänster. Idag är Qbase ett företag som arbetar med ledningssystem, lagefterlevnad, anbud, IT-säkerhet och utbildning. Vi är baserade i Stockholm och verkar över hela landet med goda samarbeten på distans.

  Qbase Ab

  Besöksadress:
  Björnstigen 30
  170 72 Solna

  Email:
  info@qbase.se