Affärsutveckling

 • Hem /
 • Affärsutveckling

Vårt helhetserbjudande inom affärsutveckling täcker alla delar i den övergripande affärsprocessen

Affärsutveckling innebär utveckling av en organisations affärsdrivande verksamhet och dess processer. Affärsutveckling berör vision, mål, strategi, taktik och den operativa utvecklingsfasen med efterföljande analys. En klar strategi som bygger på att det finns en realiserbar affärsidé där man kan utveckla/skapa relationer med kunder och partner är själva grunden. Syftet med en strategi är att säkerställa att organisationen utvecklas i enlighet med vision och mål. Analysen ska leda till att hitta lösningar på problem eller att se nya möjligheter och därmed skapa utveckling och tillväxt. Affärsutvecklingen kan vara övergripande för hela företaget eller projektinriktat för att optimera mindre utvecklingsprocesser.

Qbase driver ett framgångsrikt koncept inom området affärsutveckling då vi kombinerar gedigen kunskap inom ledningssystem och standarder, bred kompetens att agera inom olika verkningsområden på marknaden i olika stora och små organisationer med specialiserade konsulttjänster, utbildningar samt skräddarsydd dokumentation och implementeringsplan åt resp. kund.


Affärsplanering

Med vår expertis inom affärsplanering hjälper vi till att förverkliga och implementera en väl genomarbetad affärsplan som blir mer än en pappersprodukt. ​

Läs mer

Anbud

Vår anbudsverksamhet säkerställer att ni vinner offentliga upphandlingar och expanderar er kundbas. Vi bevakar anbudsförfrågningar och författar anbudssvaret.

Läs mer

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret nedan så berättar vi mer.


      Läs våra policys här


  Om oss

  Qbase startade år 2014 som ett konsultföretag med fokus på implementering av ledningssystem. Alla kunder som vi startade samarbeten med under det första året har vi kvar än idag. Vår verksamhet har vuxit både till antalet kunder och till deras utökade behov av tjänster. Idag är Qbase ett företag som arbetar med ledningssystem, lagefterlevnad, anbud, IT-säkerhet och utbildning. Vi är baserade i Stockholm och verkar över hela landet med goda samarbeten på distans.

  Qbase Ab

  Besöksadress:
  Björnstigen 30
  170 72 Solna

  Email:
  info@qbase.se